tisdag 5 juni 2012

Stora pojken!

Jag har ju glömt att berätta! Bus har hunnit fylla 2 år redan! Våran stora lilla älskling som så gärna vill vara med överallt och helst få all uppmärksamhet på en gång. Favoritplatsen är på pappa. Om det sen innebär i hans knä, på hans bröst, runt hans axlar eller något annat spelar ingen roll. Bara han får J-mans uppmärksamhet.

Sova ska man göra mellan mamma och pappa och tvätta sig högljutt när de försöker sova. Det är straffet för de som inte klappar på honom konstant nämligen. Och så pratas det ofta. "Mrrrrrrrrrowrrrow" låter det titt som tätt. Han är nämligen väldigt social vår stora tiger.


Världens mysigaste är han i alla fall. Även om han har noll respekt eller förståelse för det där med att man vill vara ifred ibland. I Bus värld finns inget viktigare än Bus. Han snor till sig mest mat om han kan och är riktigt girig när det gäller godis (fast "värst" är han med uppmärksamhet, det kräver han). Nytt folk ska alltid testas ocksdå. De kan ju ha lite mat till honom. Om inte annat så kanske de är jättebra på att klia Bus bakom örat eller under hakan eller på magen eller.. Ja, du förstår.

2 kommentarer:

  1. Låter som en gullig kise. :-) Nästan som våra lejon. Vår hane är också väldigt pratglad och jamar och har sig mest hela tiden. Och så har han blivit kelen på gamla dar (han har trots allt fyllt 11 år). Både han och hans syster (som har fyllt 10 år) kräver jämt uppmärksamhet de också. Och så tycker honan att hon svälter jämt, trots att det alltid finns torrfoder. Vi är så elaka, jag och min älskling. ;-) Hur som helst; det är mysigt med djur och det märks att du tycker detsamma genom sättet du skriver på. :-)

    SvaraRadera
  2. hahahaha, Pappas-pojke ^^, Du glömde påpeka nyfikenheten, men det är ju generellt för alla katter :P
    Puss!

    SvaraRadera