tisdag 5 juni 2012

Den där lille vite...

Pysen är inte som alla andra barn han. Han älskar plast (äter det till och med om man inte ser upp) och leker nästan uteslutande med plastpåsar eller liknande, bara det prasslar. Sen är favoritplatsen att påkalla uppmärksamhet i sovrummet. Så egentligen duger det mest att påkalla uppmärksamhet och säga "jag är kelig" bara när man råkar gå förbi sovrummet eller ska hämta en tröja eller så där inne. Då hoppas han upp på sängen och jamar och spinner så högt han orkar.

Undantaget är när man går på toaletten. Då ska han vara med! Ligga nedanför och stirra på en eller promt kela med ben och knän, kanske till och med sitta i knät och stryka sitt ansikte mot den som sitter där. Tydligen är det så man ska umgås! Precis när man själv känner att man kanske inte vill ha en katt i knät eller någon som stirrar ut en. Sen är ju faktiskt badkaret fruktansvärt fascinerande också! Under det kan man leka i timtal om man heter Pysen och ska mamma bada är det roligaste som finns att sitta på badkarskanten och jaga hennes fötter under vattnet.


Han är för rolig vår minsting... Alltid hittar han på något knasigt.

2 kommentarer:

  1. Haha!! Många likheter med far sin där. Lilleman tycker att det ska gosas på hans villkor, jaga mattes tår vid badkarskanten när matte badar och stirra ut en när man är på toa. Sådan far sådan son hette det va? XD

    SvaraRadera
  2. Så sant så sant, det där är Pysen Prassel Ählström i ett nötskal xD hahaha!

    SvaraRadera