söndag 17 juli 2011

När katten klättrar i träd...

Jag var på fest igår och hade väldigt kul. För kul enligt vissa kanske... Men städat var det faktiskt ändå. En bunt trevliga människor som socialiserade sig helt enkelt. Skrattade och lärde känna nya människor gjorde jag. Pratade teater, teater, teater och livet i stort. Helt underbart! Iza var också med och hon var ganska mycket lugnare än mig... Inte tråkig alltså, bara lugnare. Vi bor ju åt samma håll också (praktiskt taget grannar) så vi följdes åt på hemvägen av förklarliga skäl. Och min busigaste katt-sida hoppade plötsligt fram vid Konsert och Kongress.


Inte min vackraste eller mest smickrande sida... Men, vad fan, man kan inte vara snygg jämt när man hittar på bus i världen.


Sjukt nöjd!

"Undrar hur jag ska komma ner igen?"


Alla bilder är tagna av Iza Palm som för övrigt erbjöd sig att hjälpa mig ner, men eftersom katter alltid landar på fötterna (säger vi) så tyckte jag att jag skulle klara mig själv. Det var inte ett så högt träd att risken för skador var överhängande heller. Hoppet (fallet) kan inte varit mycket mer än en meter, så för att göra mig illa hade jag behövt vara extra klantig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar