torsdag 28 juli 2011

Bye bye piercing!

Jag har haft min piercing i tungan i ungefär 6 år. Det är mer än de flesta har den inne och jag har till skillnad från en del andra inte skadat mina tänder med den. Om man låter bli att leka med den hela tiden så behöver det inte hända helt enkelt. Men nu känns det som att det är dags. Det går ju alltid att göra om den om jag skulle ångra mig längre fram och den växt igen. Eller hur?

Före!


Efter!

2 kommentarer:

  1. Jag har aldrig förstått poängen med tungpiercingar. Vissa hävdar att det skulle ge något lite extra vid oralsex, men jag har aldrig märkt någon skillnad. Dessutom är det ju ett smycke som inte syns.. ..lite som ett fegt trots mot samhällets konventioner.. ..men nu när var och varannan har piercat tungan så är det ett ganska verkningslöst trots.

    SvaraRadera
  2. Bitesized: Tungpiercingar har väl precis samma syfte som alla andra piercingar...?! Skönheten ligger i betraktarens öga.

    Jonesy: Tungan är den värsta hittills som jag har gjort (då har jag ändå töjt och har en hel del piercingar till...), både när den gjordes och eftervården. Den enda piercing jag aldrig skulle kunna tänka mig att göra om!

    SvaraRadera