söndag 18 december 2011

Min jacka!

Som utlovat kommer här ett helt inlägg tillägnat min fantastiska jacka, tillika uppgift. Uppgiften hette "Bära, bevara, förvara" och jag tolkade det på mitt sätt. Så det blev en jacka. Tror inte att någon i klassen gjort samma sak som någon annan faktiskt... Vi har alla olika inspiration och det är en av sakerna som gör utbildningen så fantastisk.

Här är jackan. Den har sex fickor... Två riktigt stora som är lagom att förvara min HTC Flyer, ett mindre skissblock och pennor att skissa med i den ena och nycklar och cykellamporna i den andra. Självklart har jag ändå plats att värma mina händer i fickorna. Fattas ju bara annat! De lite mindre framtill förvarar jag min plånbok och diverse i. Så den på bröstet är perfekt att ha visitkort och ipod förvarat i om du frågar mig. Och i fickan på armen har jag mitt kort-etui så att jag slipper ta upp det när jag ska "blippa" mitt LiU-kort för att komma in i en sal eller liknande. Fungerar lika fint för busskort så klart.


Höger arm med fickan. Ärmen är sydd upprullad och sluter lagom tätt kring min handled för att jag inte ska frysa.

Bröstfickan.

Se? Och här har jag ändå inte min surfplatta med mig.

Jag har sytt vissa delar på maskin och vissa för hand. Både av estetiska och praktiska skäl. Tycker att det är något oerhört mysigt med det imperfekta som lätt blir när man arbetar för hand. Det är som små detaljer man kan upptäcka bit för bit. Så det är väldigt medvetet som du förstår.

Arbetet tog ganska lång tid och jag mötte många svårigheter då jag aldrig gjort något sånt här förut... Men jag är fruktansvärt nöjd och stolt över mitt arbete och använder den flitigt! Funderar på att göra fler när jag får tid (och råd) för eventuell försäljning i framtiden. Men vi får se... Skulle du köpa en om de fanns för försäljning?

2 kommentarer:

  1. Jag tycker absolut att du ska vara stolt! Den ser otroligt fin ut! Jag beundrar folk som kan sy så fruktansvärt bra och fint. :-)

    SvaraRadera