onsdag 21 december 2011

Betsey Johnson

Om jag hade pengar över så skulle jag kunna gå loss ordentligt på Betsey Johnsons webshop... Priserna är dock väldigt överkomliga så det kan bli så att jag shoppar lite framöver hur som helst. Hon har en estetik som inte alltid faller mig i smaken men mycket är spot on! Girly-punk-rocker... Typ. Här är i alla fall mina favoriter just nu. Allt är från http://www.betseyjohnson.com  och vid varje bild finns givetvis en länk direkt till produkten.

http://www.betseyjohnson.com/product/index.jsp?productId=11777762
Linne med fickor! I min värld totalt awesome och motivet är sådär underbart färgglatt fräckt på något vis. Får mig att tänka på Betsey Johnson själv eller kanske en stilikon som Madonna eller Lady Gaga i sin makaberhet.


http://www.betseyjohnson.com/product/index.jsp?productId=11960564
Härligaste färgexplosionen i seriestuk! Gissningsvis blir man varje sälskaps mittpunkt i en sådan här kreation och ingen kan väl vara på dåligt humör i den där? Själv skulle jag dock tona ner den en gnutta med svarta strumpbyxor och en svart kavaj för att balansera ut det lite här i landet lagom.. Men kanske inte varje gång.

http://www.betseyjohnson.com/product/index.jsp?productId=12437020
Jag har letat som en galning efter en vanlig flanellpyamas. För mig så är det bland det bästa som finns när nätterna blir kalla nämligen... Men det verkar inte som att modeindustrin har förstått att även tjejer kan åtrå den där jättesköna skjortan, så de säljer bara pyamasbyxor och linnen. Pha! säger jag. Här finns exakt vad jag vill ha! Och i en härlig färg dessutom.

http://www.betseyjohnson.com/product/index.jsp?productId=12242782
Min absoluta favorit! Makaber och enkel på samma gång och enligt mig fungerar den lika bra till vardag som fest bara man accessorerar den på rätt sätt. Jag vet inte vad mer jag ska säga än.. Jag är kär!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar