tisdag 15 oktober 2013

Happy feet!

Okej, så här är det. Jag vet att de är fula, det är kanske delvis därför jag älskar dem, men framför allt så tycker jag att de är galet sköna. Jag pratar alltså om tåstrumpor.


Det var rätt länge sedan jag hörde om tåstrumpor första gången. Ett antal år sedan så att säga. Jag blev kär i idén på en gång, att slippa ha mina stackars tår "ihopklibbade" mot varandra i strumporna. Jag är inget fan av strumpor som du kanske vet. Har ett visst hat mot dem... Men raggsockor är bra när det är kallt, det står jag för.

I vilket fall så kom jag att tänka på dem igen för ett par veckor sedan, vilket resulterade i googling. Tåstrumpor är ju ändå något som inte kan försvinna resonerade jag och jag hade rätt. Jag hittade en svensk sida, strumpbutiken.com (ja, de har flera sorter, men jag tänker skicka dig direkt till tåstrumporna for obvious reasons), som säljer tåstrumpor. När jag har råd så kommer jag byta ut alla mina strumpor till sådana. Undantaget är raggsockor som man ändå har över andra strumpor, i alla fall om man är jag.

Sedan blev det så klart en sväng på Tradera. Det mesta går ju att hitta där. Snabbt blev fem par tåstrumpor hemklickade för nästan inga pengar alls! Enda problemen med dem är att de inte har någon häl, vilket jag föredrar i en strumpa, och är väldigt låga. Fortfarande sköna dock!

Det syns ju att vi har katter i alla fall.
Mer tåstrumpor till folket! Så tycker i alla fall jag (och tycker du att det är obekvämt att använda tåstrumpor tycker jag absolut att du ska låta bli att använda dem). Någon dag ska jag lära mig sticka hälar så jag kan fylla på förrådet av raggsockor också. Kombinationen kommer hålla mina fötter glada hela vintern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar